Garderobe Check

Bij een garderobe check kom ik je helpen met het organiseren van je kledingkast. Voorafgaand kijk ik naar welk kleur- en figuurtype je bent. Met die kennis duiken we je kast in. Welke stukken staan je goed, en ik leg uit waarom ze je goed staan. Ik maak veel nieuwe setjes met kleding die je hebt en laat je zien hoe je zelf je kleding kunt combineren. Dan kijk ik gelijk wat je nog mist en maak een lijstje met kleding die je in de toekomst kunt aanschaffen om nog meer uit je garderobe te halen.

Heb je bijvoorbeeld veel kleding die je mooi vindt, maar nooit draagt, omdat je niet goed weet hoe je het moet combineren? Of heb je een kast vol met kleding, maar nooit iets om aan te trekken? Dan is de garderobe check wellicht iets voor jou.

Voor een garderobecheck kom ik bij je thuis. Het duurt ongeveer drie uur en kost €225,-, inclusief een kleurenkaartje en een stijlrapport met foto’s van kleding setjes, een shoplijstje en tips. Bij een garderobe check geef ik ook een korte kleur- en figuuranalyse, maar voor een uitgebreide analyse raad ik een stijladvies aan.

Heb je al een stijladvies gedaan, dan duurt de garderobecheck twee uur en kost €150,-.