Kleuradvies

Bij het geven van kleuradvies, kijk ik naar de kleuren die jou het mooiste staan. Dat zijn kleuren die in harmonie zijn met je uiterlijk en passen bij je persoonlijkheid. Ik kijk daarbij naar de kleur van je huid, haar en ogen en hou rekening met je wat je wilt uitstralen. Zo komen we uiteindelijk tot een palet van kleuren dat je laat stralen en je laat zijn wie je wil zijn. Na afloop krijg je een kaartje mee naar huis met daarop ‘jouw’ kleuren.

Combineren
Tijdens het kleuradvies leg ik ook uit hoe je kleuren met elkaar kan combineren. Welke kleuren bijvoorbeeld geschikt zijn voor basiskledingstukken en welke kleuren zich lenen om accenten mee aan te brengen. En of je het beste gouden of zilveren sieraden kunt dragen.

Miskopen voorkomen
Een kleuradvies zorgt ervoor dat shoppen een stuk leuker en makkelijker wordt. Aan de hand van het kleurenkaartje dat ik je meegeef, kan je gerichter shoppen en zo miskopen voorkomen.

Kosten
Het kleuradvies duurt ongeveer een uur en geef ik bij mij thuis in Arnhem of in overleg op locatie. De kosten zijn €80,-, inclusief kleurenkaartje. Bij twee personen zijn de kosten €70,- per persoon, bij drie of meer personen €60,- per persoon.

Reacties

Het was ontzettend leuk maar zeer zeker ook leerzaam dacht altijd dat ik een herfsttype zou zijn maar bleek toch een lentetype ! En wat blijkt ze had gelijk de kleuren in mijn kast blijken toch veelal te kloppen! Bedankt Lonneke voor je goede adviezen en zeker een aanrader voor iedereen die wilt weten welke kleuren bij jou zouden staan.
Jacqueline3B0A2872.jpg