Stijladvies

Bij een stijladvies krijg je van mij een compleet advies met een kleur-, figuur- en stijlanalyse.

Kleur
Een belangrijk onderdeel van een stijladvies is kleur; ik kijk naar de kleuren die jou het mooiste staan. Dat zijn kleuren die in harmonie zijn met je uiterlijk en passen bij je persoonlijkheid. Ik kijk daarbij naar de kleur van je huid, haar en ogen en hou rekening met je wat je wilt uitstralen.

Figuur
Ik kijk naar hoe je je mooie punten kunt benadrukken en de mindere kunt verdoezelen. Ik geef je tips welke kledingstukken mooi staan bij je figuur; en waar je op moet letten als je kleding koopt.

Stijl
Daarnaast help ik je met het vinden van je stijl. Ik houd rekening met je smaak, karakter, leeftijd en je beroep.

Kortom, een compleet kledingadvies met als doel dat jij er op je mooist, maar vooral als jezelf, uit ziet! Shoppen zal een stuk makkelijker worden omdat je weet wat je wel en niet staat. Zo kun je lang met je kledingstukken doen.

Achteraf schrijf ik een stijlrapport voor je waarin ik je de tips geef over je figuur en stijl, zodat je het nog na kunt lezen. Bijgevoegd zit een collage met voor jou goede kledingstukken.

Een stijladvies neemt ongeveer drie uur in beslag en kost €225,- inclusief kleurenkaartje en stijlrapport.

Personal shoppen
Na het stijladvies kan ik met je mee shoppen. We maken van te voren een plan en gaan heel gericht shoppen. Personal shoppen kost €75,- per uur.