Reacties van klanten

Ik vond het heel leuk om proefkonijn te zijn. Het was inderdaad heel verrassend, de uitkomst!Ik heb er zeker iets aan gehad…ben die vrijdag erop wezen shoppen met m’n kleurenpalet in de tas.Dat was leuk winkelen, ik heb nu eens niet alleen zwart, grijs of blauw aangehad / gekocht…..Toppie!

Bedankt nog en misschien tot een volgend keer!

Inge

Het was ontzettend leuk maar zeer zeker ook leerzaam. Ik dacht altijd dat ik een herfst type zou zijn maar bleek toch een lente type ! En wat blijkt ze had gelijk, de kleuren in mijn kast blijken toch veelal te kloppen! Bedankt Lonneke voor je goede adviezen en zeker een aanrader voor iedereen die wilt weten welke kleuren bij jouw zouden staan.

Jacqueline

Hoi Lonneke,
Het was een fijne middag, die woensdag. Maar je hebt me vooral verrast! Als je al een tijdje meeloop, weet je heus wel wat je staat. Maar wat zo”n kleurenadvies je extra geeft is toch ook dat kaartje. Allerlei nieuwe kleuren komen erbij. En de keuren die je hebt, bevestigen dat het een goede keus was. Kortom mijn ego is gegroeid en mijn zelfvertrouwen wat betreft nieuwe kledingkeuze ook.
Nogmaals bedankt voor de fijne middag.
Groetjes
 

Anneke P.

Enige tijd geleden kwam je bij me thuis voor een kleur- en stijladvies en garderobecheck. In het verleden had ik ooit een kleuradvies laten doen, maar toch leerde jij me die kleuren anders te combineren. Ik koos wel voor een voor mij passende kleur, maar combineerde die met zwart en grijs. Je liet me zien dat door andere combinaties te maken mijn huid en haar in harmonie zijn met mijn kledingkleur. Ook was je keuze in materiaal (zacht en/of glanzend) een eyeopener voor me. En bleek ton-sur-ton veel voor me te doen.

En je keuze voor wat betreft mijn schoenen zou ik zelf nooit bedacht hebben maar bleken een schot in de roos. Nu straalde ik uit wie ik wil zijn. En dan te weten dat alles gewoon al in de kast hing. Dank voor je supergoede adviezen.

Hannie